Ziekenhuiskleding.be

 

Ziekenhuiskleding.be, onderdeel van Visser Beroepsmode, is dé specialist op het gebied van bedrijfskleding en aanverwante artikelen voor alle vakgebieden die actief zijn in de medische-, dentale- en zorgbranche.

Wij verzorgen onder andere kleding voor ziekenhuizen, zorginstellingen, zorgverleners, medische specialisten, recepties, technische diensten, beveiliging en horeca.

Voor de speciale aanvragen kunnen wij uw wensen volledig vervullen naar comfort, pasvorm, kleurstelling en werkomstandigheden. Naast de juiste kleding kunnen wij ook het kledingbeheersysteem geheel voor uw bedrijf inrichten en daarmee het systeem zo indelen dat uw medewerkers per persoon kunnen bestellen of per afdeling. U krijgt dan een gepersonaliseerde webshop met alleen de producten die voor uw bedrijf van belang zijn.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan de vestiging van Visser Beroepsmode te Duiven: wij staan u graag te woord.

Vervolgens kunnen wij voor u het kledingbeheersysteem inrichten en kunt u in 3 eenvoudige stappen uw bedrijfskleding bestellen.

Hieronder ziet u een impressie film van de Mix-it collectie die bij ons verkrijgbaar is. Bij de collectiepagina van Medisch, Dentaal en Zorg vindt u de brochures van de verschillende kledinglijnen die bij ons verkrijgbaar zijn.

Om uw organisatie op alle fronten te optimaliseren, kunt u een bezoek brengen aan de website van Visser Merkbeleving.

Elk individu of organisatie heeft zijn eigen normen en waarden. Visser Merkbeleving is in staat om te vertalen waar uw organisatie voor staat. Het is belangrijk op welke wijze er gecommuniceerd wordt, zowel binnen de eigen organisatie als naar de buitenwereld