Schoonmaakschort.be

 

Schoonmaakschort.be, onderdeel van Visser Beroepsmode, is dé specialist op het gebied van bedrijfskleding en aanverwante artikelen voor alle vakgebieden die actief zijn in de schoonmaakbranche. 

Wij verzorgen onder andere kleding voor schoonmakers in verschillende sectoren, zoals glasbewassing, kantoorschoonmaak, horeca & recreatie en de gezondheidszorg.

Voor de speciale aanvragen kunnen wij uw wensen volledig vervullen naar comfort, pasvorm, kleurstelling en werkomstandigheden. Naast de juiste kleding kunnen wij ook het kledingbeheersysteem geheel voor uw bedrijf inrichten en daarmee het systeem zo indelen dat uw medewerkers per persoon kunnen bestellen of per afdeling. U krijgt dan een gepersonaliseerde webshop met alleen de producten die voor uw bedrijf van belang zijn.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan de vestiging van Visser Beroepsmode te Duiven: wij staan u graag te woord.

Uw eigen schort in de huisstijl van uw organisatie?

Wij maken deze schorten speciaal voor u in de kleuren die voorkomen in uw huisstijl of het bedrijfslogo. De schorten zijn al leverbaar vanaf 50 stuks.

Neem de volgende stappen:
1. Maak een keuze uit de 4 bovenstaande modellen. (A,B,C of D)
2. Mail uw bedrijfslogo met indien mogelijk pms(pantone) kleurnummers.
3. Onze ontwerpers maken een passend ontwerp en bieden dit ter goedkeuring aan u aan.
4. Bent u tevreden en gaat u akkoord met het ontwerp dan nemen wij de schoonmaakschort speciaal voor u in productie.

Vervolgens kunnen wij voor u het kledingbeheersysteem inrichten en kunt u in 3 eenvoudige stappen uw bedrijfskleding bestellen.

Om uw organisatie op alle fronten te optimaliseren, kunt u een bezoek brengen aan de website van Visser Merkbeleving.

Elk individu of organisatie heeft zijn eigen normen en waarden. Visser Merkbeleving is in staat om te vertalen waar uw organisatie voor staat. Het is belangrijk op welke wijze er gecommuniceerd wordt, zowel binnen de eigen organisatie als naar de buitenwereld